クラス紹介

☆Floor plan☆

☆We are Elephant class☆

Hello! I’m Craig from the North of England.
I love music and playing the guitar.
Let’s have fun together learning English!

Elephant Classの担任をさせて頂いています。『川畑 千恵子(かわばた ちえこ)』です!!
旅行に行くこと、お家でDVDを観てゆっくり過ごすこと、どっちも大好きです♡(笑)
今年は初めて年長を持たせて頂きます・・・!子ども達と一緒に英語もNo Japanese!で
頑張りたいと思います!年長さんにとって幼稚園生活最後の一年。
たくさん素敵な思い出を作っていきましょうね!
一年間よろしくお願い致します。

☆We are Bear class☆

Hello everyone. My name is Georgina and I’m from Wales in the UK.
I have been at I school for 4 years, but this is my second year in Bear Class.
I will be working along with Inumaru Sensei this year.
I look forward to meeting you all.

Bear Classの担任をさせて頂いています。『いぬまる はなさ』です。
とにかく食べることが大好きで、Lunch はいつもモリモリです・・・(笑)
英語も大好きで今年も No Japanese 頑張ります!!!
年長さんにとって最後の一年。可愛い子ども達と一緒に笑顔いっぱいの毎日を送りたいです。
みんなでたくさんの思い出を作りましょうね😄
宜しくお願い致します。

☆We are Tiger class☆

Hello!I’m Trevin from Tennessee in America.
I like reading books and listening to music.
I’m excited to be teaching English this year!

Tiger Classの担任をさせて頂いております。渡辺あゆみです。
温泉に入ること、旅行に行くことが大好きです♡
Tiger Classの可愛い皆と力を合わせ、楽しみながら頑張りますよ~!
これからたくさんの思い出を作りましょうね☆
一年間、どうぞ宜しくお願い致します。

☆We are Lion class☆

Hello. My name is John. I’m from a small town in England Called Huddersfield.
I am very excited to be teaching Lion Class this year.
I know that we will have a great year together.

Lion Classの担任をさせて頂いています『松生 明日香(まついけ あすか)』です!!
旅行が大好きで、最近よく温泉に行っています♪
元気で可愛いLion Classの子ども達と一緒に一年間過ごせることをうれしく思います😄
これからたくさんの思い出を作っていきましょうね♡
一年間、どうぞよろしくお願い致します!

☆We are Panda class☆

Hello! I’m Chris sensei and I teach Panda class.
I’m from Nebraska in America.
I’m so excited to be here and teach English to Nensho again!

Panda Classの担任をさせて頂いています。『渡部 沙紀(わたべ さき)』です。
毎日、子ども達と一緒に元気いっぱい遊んで楽しく過ごしています。
Disneyが大好きです。
どうぞよろしくお願い致します。

☆We are Koala class☆

Hi! I’m Lauren and I’m from Scotland.
I love video games and my favourite food is pizza.
Let’s have fun in Koala Class this year.

こんにちは。Koala Class担任の“おがわ なほこ” です。
『子ども達のパワーに負けないように!筋トレを・・・』と言っていた目標がはたせなかったので、
今年こそは!!と思っています。
“毎日、幼稚園に行きたいヨ~”と言ってもらえる様に頑張ります。
一年間、どうぞよろしくお願い致します。

☆We are Rabbit class☆

My name is Paula. I have lived a long time in Japan but it’s my first year in “I” school!
I like purple and Rabbits!
Let’s have fun!

このたび、Rabbit Classの担任をさせて頂くことになりました『西村 明日香』です。
2度目のRabbit Classとなりました!!趣味は旅行と冬にはスノボーをすることです!
今年は新しいことにも挑戦していける年にしたいと思います!
とてもかわいいRabbit Classのお友だちと一緒に今年も一年、頑張っていきたいと思います。
よろしくお願い致します。